Go stil Haderslev brugte designermøbler

Hos Go stil Haderslev  finder du et bredt udvalg af brugte kvalitets designermøbler. Vores Danske møbler er kendetegnet ved solidt godt gammeldags håndværk, og selvfølgelig er der go stil gennemført i design, og så det der kendetegner det tidløs skønhed design.

 

go stil Haderslev æget

Go Stil Haderslev restaurerer brugte møbler

Danske møbelsnedkere og selvfølgelig dansk design, som industrielle designere og arkitekter har opnået en fantastisk international anerkendelse, som graden af nytænkning og evnen til at bruge nye teknikker, former og materialer positivt på dansk møbeldesign. Det kan betale sig at investere i kvalitetsdesign nyt som brugt, det er smukkere, smartere og falder aldrig i værdi, hvis du plejer dine brugte design møbler rigtigt.

Savanen go stil Haderslev

Dansk Brugt design fra Haderslev

Med et kvalitets designmøbel fra go stil Haderslev får du en gennemtænkt løsning, som lever op til kravene for dansk topklasse møbeldesign. Hvis du har behov for vejledning i dit valg af brugte og nye møbel, så ring til os og få en uforpligtende snak.

Stelton kanden –
Erik Magnussens

Erik Magnussens er designeren bag den berømte kaffekande fra mærket Stelton. som er solg over det meste af verden Kanden er et godt eksempel på Danske Design med sit rene og enkle formsprog kombineret med enkelt og nem betjening. Låget på kaffekande åbner når den vippes og lukker til igen når den sættes på bordet.et fantastisk brugbart design som bevarer en go stil i hjemmet.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

Vipp –
Holger Nielsen

Vipp er grundlagt af den store danske designer Holger Nielsen omkring 1939 i Danmark. Holger Nielsen startede sin design karriere med at konstruerede en pedalspand til sin kones salon som var både praktisk og virkelig go stil. Kort tid efter at pedalspand var at finde i salonen spredte rygtet sig lynhurtigt, og snart var den supper praktiske pedalspand efterspurgt.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

Ægget –
Arne Jacobsen go Dansk stil

Ægget blev selvfølgelig  designet af Arne Jacobsen i 1958 til Royal Hotel i København. Arne Jacobsen havde fået til opgave at designe alle dele af hotellet både bygningen samt alle møbler. Hjemme i Arne Jacobsen store garage arbejde han med at skabe mester værket  Ægget i ler for at finde den perfekte form for komfort og design. Ægget er sidenhen blevet go stil og svaret på dansk møbelkunst.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

Svanen  af Arne Jacobsen et pletskud

Lænestolen Svanen er ligesom Ægget designet af Arne Jacobsen. Svanen blev designet i 1958 som en del af indretningen til Royal Hotel i København. Svanen vakte stor opsigt da det var en af de første stole der ikke havde nogle rette linier, men kun havde store bløde kurver. Go stil i Haderslev køber og sælger svaner i alle typer og farver kontakt Rene for Tilbud

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

Den Spanske Stol af Børge Mogensen Et mesterværk

I 1958 rejste Børge Mogensen til Spanien som dengang var en stor rejse og blev herfra inspirerede til designet af Den Spanske Stol. Børge Mogensen er kendt verden rundt for sine enkelte og smukke linier og selvfølgelig go stil.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

Hans Wegner genialitet ud over alle grænser

Hans Wegner blev hurtigt en succesfuld arkitekt og møbelformgiver, allerrede mens han var på design skolen blev han opdaget som værende en dygtig formgivninger. Hans Wegner designede møbler med rene og enkle linjer som alle fremstår smukke og beskende. Hans Wegner designede sin første stol for firmaet Carl Hansen & Søn tilbage i 1949.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

PH-lampen –
Poul Henningsen et lys blev tændt

Poul Henningsen er hvad man må kalde et multitalent iden for den kreative verden. Poul Henningsen har gjort sig som forfatter, arkitekt, formgiver, skrevet skuespil og skribent for en række modeblade. PH-lampen er det design mærsteværk Poul Henningsen er mest kendt for.  PH-lampen er kendt for at være let og elegant, give et smukt lys og ikke mindst være blændingsfri. I dag fås PH-lampen i et utal af forskellige varianter og farver. Den første PH-lampe kastede det første lys fra sig i 1925 hvor lampen var blevet sat i produktion.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295

PH Koglen –
Poul Henningsen igen fed stil

PH Koglen er designet af Poul Henningsen tilbage i 1920. Koglen er gennem tiderne blevet et dansk design ikon. Koglen laves i forskellige metaller men er mest kendt i for at laves i kobber som skaber et smukt lys.

men efter 3 års tid vendte han hjem og startede sin egen design virksomhed i København. Selv om Kay Bojesen var uddannet sølvsmed, arbejdet han i mange andre materialer blandt andet træ og stål. Det design ikon som Kay Bojesen er mest kendt for er Aben. Aben blev designet i 1951 som et led af flere dyr der blev designet i samme serie. Ideen bag dyre serien var ikke at efterlige naturen, men der imod at hvert dyr skulle have deres egen personlighed og hver en detalje skulle smile. Dyrene fra Kay Bojesen bliver ofte givet som gaver ved barnedåb og konfirmation.

Alle møbler sælges brugt som nyt kontakt

GO stil kundeservice Tlf 73525295